Туры в Египет

Тури в Єгипет — це чудовий шанс втекти від суворих холодів на тепле узбережжя Червоного моря, поніжитися на кращих арабських пляжах серед зими, поринути в казкову атмосферу Сходу і відчути гаряче дихання пустелі.

Ціни на туры в египет
Єгипет не випадково вважається головною «здравницею» російських мандрівників — оптимальне поєднання доступної ціни і високої якості послуг з кожним роком приваблює все більше наших співвітчизників.

Найбільш вигідний варіант відпочинку — тури по системі «все включено», вартість яких безпосередньо залежить від «зірковості» готелю і часу поїздки. З грудня по березень, коли переважає сухий вітер з суші, путівка обійдеться на 30-50% дешевше. Найвищі ціни встановлюються в святкові дні, коли поїздки в теплі країни користуються підвищеним попитом.

Якщо ви плануєте відпустку в Єгипті в 2020 — 2019 році і хотіли б вигідно купити тур, скористайтеся функцією раннього бронювання. Вона дозволяє заощадити до 40% на перельоті і проживанні при викупі квитків за кілька місяців. Ще один спосіб вигідно відпочити — придбати гарячий тур з Москви, щоб вже через 1-2 дні насолоджуватися єгипетським теплим сонцем. Наприклад, тижнева поїздка на двох по палаючій путівці в лютому обійдеться всього в 36-40 тис. руб., тоді як в квітні така ж подорож до Єгипту буде коштувати від 50-55 тис. руб.
Пам\’ятки
Єгипетські піраміди
Візитна картка Єгипту, найвідоміші з яких — Хафра, Хеопса і Мікеріна — розташовані в Гізі. Спокій померлих охороняє вирубаний з цілої скелі монументальний Сфінкс.

Каїр — столиця країни
Незліченна кількість пам\’ятників історії чекає туристів в Каїрі — Воротах Сходу: старий арабський університет, колоритний старий район, Цитадель Салаадина і з\’єднує її з Нілом акведук, музей старожитностей, ремісничий базар і багато іншого.

Легендарний Луксор
Невелике місто є справжнім зосередженням пам\’яток давнини, де розташована третина єгипетських цінностей і знаходиться світовий археологічний центр. Найбільш цікава частина поселення на лівому березі Нілу, де можна побачити гробниці, храми, амфітеатри і царський некрополь.

Синайские гори
Знаменита гора Мойсея щорічно зустрічає тисячі паломників з усього світу. За переказами, саме тут пророку Господь вручив 10 висічених на кам\’яних скрижалях заповідей. Щоб дістатися до гори, доведеться подолати 3400 ступенів.

Читайте также: