Техосмотр онлайн

Питання відповідь

Мені обов\’язково мати Діагностичну карту при собі?
Згідно з чинним законодавством Ви не зобов\’язані мати Діагностичну на паперовому носії. Тільки її 15 значний номер, який внесений в офіційну базу ЕАІСТО ГИБДД. У зв\’язку з цим ми можемо відправити Діагностичну карту вам на електронну пошту, після чого вам залишиться тільки роздрукувати її. Цього достатньо для оформлення Поліса ОСЦПВ та інших дій.

Чи зобов\’язаний я пред\’являти техогляд на першу вимогу співробітників ГИБДД?
Техогляд машини мати завжди з собою не обов\’язково — інспектор ДАІ не має права вимагати її з водія. Вона необхідна тільки для оформлення поліса ОСАЦВ. Техогляд підтверджує допуск Транспортного Засобу до участі в дорожньому русі, як на території РФ, так і за її межами відповідно до міжнародних договорів РФ.

Що мені потрібно мати при собі, щоб отримати діагностичну карту?
Вам знадобиться: 1) Паспорт ТЗ або Свідоцтво про реєстрацію ТЗ, 2) Пробіг на сьогоднішній день, 3) Марка (модель) шин.

Як здійснюється оплата?
Оплата проводиться відразу ж після заповнення анкети з вашими даними і даними автомобіля. Оплата здійснюється будь-яким зручним для Вас способом: банківська карта, електронні гаманці, баланс мобільного телефону тощо.

Через якийсь час мені прийде техосмотр онлайн на пошту?
Срденее час оформлення 20 хвилин, але іноді через затримки в базі час оформлення може збільшиться від 1 до 3 годин. По готовності діагностичний талон буде висланий, на зазначену вами пошту. Просимо звернути увагу, що ми працює з 8-00 до 00-00 за київським часом, в нічний час оформлення не здійснюється.

Що Вам потрібно знати про новий техогляд:
Нові правила техогляду: з 12.08.2012 року була скасована ламінована картка тих. огляду, на даний момент за результатами технічного огляду власник транспортного засобу, отримує Діагностичну карту. Так само Урядом Російської Федерації №254 28.03.2012, талон тех. огляду був виключений зі списку документів, який водій зобов\’язаний возити з собою і передавати його інспектору ДАІ. Діюча діагностична карта обов\’язкова при оформленні поліса ОСАЦВ, але якщо діагностичної карти немає, то страхова компанія має право відмовити в оформленні поліса ОСАЦВ і страхову виплату.

З 01.012017 року база обліку і зберігання даних про тих. оглядах — ЕАІСТО ГИБДД змінила формат індивідуального номера діагностичної карти. Раніше, при успішному проходженні техогляду видавали талон, який мав 21 символ в номері. Зараз при успішному проходженні техогляду ви отримуєте діагностичну карту з 15-ю символами в номері, даний номер дозволить знайти свою діагностичну карту в базі ЕАІСТО, а також Вам буде доступна можливість оформити поліс ОСАГО.

Читайте также: