Секс шоп Донецк

Сервіс конфіденційної кур\’єрською і поштової доставки секс-іграшок, а також пункти самовивозу нашого секс-шопа в Донецьку. Зробіть замовлення в нашому інтим магазині і отримаєте його кур\’єром або самовивозом в зручний час за зручним адресою в Донецьку. У нас величезний асортимент — понад 22000 товарів для сексу. На сайті нашого еротичного магазину можна оформити конфіденційну доставку. Підтвердити замовлення без дзвінка оператора. Оплатити замовлення можна при отриманні або відразу онлайн.

Терміни доставки: Кур\’єром — в 1-6 днів (кур\’єром CDEK — 3-4). Самовивезення PickPoint — 1-5 днів, пункти видачі Hermes — 2-7 днів. Поштою Росії — 3-12 днів. Експрес доставка EMS — 1-6 днів. Пункти самовивозу СДЕК — 3-4 днів. Більш точні терміни доставки будуть розраховані в момент оформлення замовлення.

ВАРІАНТИ ОПЛАТИ секс шоп донецк
Оплата при отриманні: готівкові, накладений платіж
Оплата картами: Visa, Mastercard, МИР
Електронні гроші: Яндекс.Деньги, Webmoney, QIWI гаманець
Оплата через Ощадбанк: квитанція, Сбербанк Онлайн, Мобільний банк
Мобільний банкінг: МТС, Білайн, Мегафон, Теле2

Представляємо пункти самовивозу інтимних іграшок Донецьк з нашого сексшопа. Постамат і пункти видачі PickPoint — найширша мережа автоматизованих пунктів видачі замовлень в Росії. Ваше замовлення буде тут зберігатися 3 доби. Ви зможете оплатити замовлення при отриманні готівкою або карткою. При необхідності можна одноразово продовжити термін зберігання замовлення додатково до 5 діб.

Забрати самовивозом товари для дорослих в м Донецьк дуже просто: приходьте за адресою самовивозу, оплачуєте замовлення (пропускаєте цей крок, якщо Ви оплатили на нашому сайті), забираєте конфіденційно упакований замовлення, без будь-яких згадок про секс-шопі. Конфіденційно і анонімно. Не потрібно ПІБ. Після відправки замовлення, ми видаємо трек-код за яким Ви зможете відстежити своє замовлення. Рекомендуємо даний спосіб самовивозу.

Читайте также: